Ze moesten niet meer naar de oude school aan De Samenkomst, maar werden opgewacht aan de nieuwe school in de Hugo Verriestlaan. Zaterdag was er de inhuldiging van het nieuwe gebouw, dat op korte termijn werd gebouwd op de oude site van de voormalige beroepsschool.

Ook de speelplaats en een deel van het oude schoolgebouw kregen heel wat vernieuwingen. De parking vooraan werd vernieuwd, al moet er nog wel wat aan gewerkt worden, vertelde de burgemeester in zijn betoog. Aan de ingang werd een ruimte fietsenstalling en 'kus en vroem' gecreëerd.

Meer leerlingen in de Hugo Verriestlaan vraagt ook om verkeersaanpassingen en daarvan is de nieuwe 'fietsstraat' en een eerste realisatie.

(ELD)

Ze moesten niet meer naar de oude school aan De Samenkomst, maar werden opgewacht aan de nieuwe school in de Hugo Verriestlaan. Zaterdag was er de inhuldiging van het nieuwe gebouw, dat op korte termijn werd gebouwd op de oude site van de voormalige beroepsschool.Ook de speelplaats en een deel van het oude schoolgebouw kregen heel wat vernieuwingen. De parking vooraan werd vernieuwd, al moet er nog wel wat aan gewerkt worden, vertelde de burgemeester in zijn betoog. Aan de ingang werd een ruimte fietsenstalling en 'kus en vroem' gecreëerd.Meer leerlingen in de Hugo Verriestlaan vraagt ook om verkeersaanpassingen en daarvan is de nieuwe 'fietsstraat' en een eerste realisatie. (ELD)