Wie zijn de tien kandidaten van De Mol 2024? Mollenvanger Marc Denys stelt ze voor

Dit zijn de tien kandidaten van De Mol 2024. © Play4
Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

Beste vrienden, zondag gaat De Mol van start! Presentator Gilles De Coster bezorgde ons een overzicht van de tien kandidaten. Binnenkort worden het ongetwijfeld allemaal vertrouwde gezichten, maar voor het zover is, geef ik nu alvast een korte omschrijving. Laten we allemaal duimen voor Gillian, de enige West-Vlaming van dit seizoen!

Bernard (33) is leerkracht lager onderwijs. Hij vertelt in zijn interview met de makers over zijn huwelijksreis in Las Vegas. In het casino won hij 1.080 euro. De dertiger woont met z’n vrouw in Melle.

Marta (31), bijnaam ‘Coco’, is verpleegkundige. Marta is afkomstig van Mallorca, maar woont nu in Aarschot. Spreken doet ze in het Nederlands, vloeken uitsluitend in het Spaans.

© Play4

Michaël (41) is zelfstandig boomverzorger in bijberoep en woont in Grembergen. Hij is papa en pluspapa. En op zijn 41ste mag hij zich al een trotse opa noemen.

Philippe (53) is bedrijfsleider. De inwoner van Mortsel reisde drie jaar de wereld rond als professioneel danser met een voorstelling van choreograaf Alain Platel. Zijn naam stond ooit in het wereldrecordboek met de grootste pompon ter wereld. Deze kerel mag je gerust een doorzetter noemen, want hij breide daar maar liefst drie jaar aan! Philippe is de oudste kandidaat en viel al op in de teaser voor aflevering 1: ”Ik heb een andere rol”.

Karolien (46), bijnaam ‘Lien’, is docent audiologie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze is alleenstaande mama van twee kinderen.

Senne (28) is sociaal werker. Hij woont met zijn vriendin in Borgerhout, maar blijft in de eerste plaats een volbloed Kempenzoon. Hij is grote fan van KVC Westerlo, met stamnummer 2024 (zou dat een aanwijzing kunnen zijn?) en met geel-blauw als clubkleuren.

© Play4

Stéphanie (35) is de tweede verpleegkundige in de kandidatengroep (en die ‘twee’ werd nadrukkelijk vernoemd door Gilles De Coster). Ze woont in Hasselt en is allergisch voor kaas, wijn en tomaten. Deelnemen aan het programma kadert in haar ’ja’-jaar, waarin ze op alles ‘ja’ antwoordt. Ik hou haar nu al in de gaten!

Lynn (38) is videograaf. Ze is geboren in Zuid-Korea. Tijdens haar interview weidt ze enerzijds uit over haar defensief rijgedrag, maar anderzijds geeft ze toe al enkele boetes gekregen te hebben. Lynn woont met haar man en twee kinderen in Deurne.

Charlotte (26), bijnaam ‘Lolo’, is farmaceut. Ze is supporter van voetbalclub Royal Antwerp FC, maar tegelijkertijd ook van het Nederlandse elftal. Charlotte woont in Antwerpen en is met haar 26 lentes de jongste van de groep.

Last but not least: Gillian (27)! Hij is technisch tekenaar en trotse inwoner van Gullegem. Met zijn 1,95m is Gillian met voorsprong de grootste kandidaat. Tijdens de voorstelling in de allereerste aflevering van Café De Mol omschreef Gilles De Coster hem als een entertainer met een onuitputtelijke bron van enthousiasme, decibels en duidelijke standpunten. Zijn oordeel over Formule 1, paardrijden en darts was duidelijk: géén sport, wel een competitieve hobby. Door het publiek wordt hij al direct gebombardeerd tot eerste hoofdverdachte. Hopelijk haalt hij dan ook de finale, als winnaar of … als Mol!?

© Play4

Blokkeer dus zeker uw agenda op zondagavond, De Mol wordt spannender dan ooit! De saboteur van de groep zal het dubbel zo moeilijk krijgen, de kandidaten gaan twee keer zo hard kunnen terugslaan. Wat het allemaal te betekenen heeft, zien we vanaf zondag om 19.55 uur op Play4.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook dit jaar zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier