Verovert een West-Vlaming het hart van Elke Clijsters?

Vanaf donderdag 18 februari zien we hoe 15 heren in het nieuwe tv-programma ‘De Bachelorette’ meedingen naar de hand van Elke Clijsters. Vier daarvan zijn van onze provincie afkomstig.

Deze vier West-Vlamingen dingen naar de hand van Elke: Django (linksboven), Nicolas (rechtsboven), Nikias (linksonder) en Jeroen (rechtsonder).©Greetje Van Buggenhout - Play4
Deze vier West-Vlamingen dingen naar de hand van Elke: Django (linksboven), Nicolas (rechtsboven), Nikias (linksonder) en Jeroen (rechtsonder).©Greetje Van Buggenhout – Play4

Het is geen geheim dat West-Vlamingen en Limburgers het goed met elkaar kunnen vinden. Maar hoe goed precies, dat zien we de komende weken op Play4. In het gloednieuwe programma De Bachelorette zullen vier West-Vlamingen proberen om het hart van Elke Clijsters te veroveren. Na een woelig liefdesparcours is de Limburgse schone op zoek naar een nieuw lief. De mama van twee weet naar eigen zeggen precies wat ze zoekt in een partner.

Helikopterpiloot

Carpe diem (pluk de dag, red.) is mijn lijfspreuk”, weet Django (38) uit Klerken. De osteopaat heeft net als Elke twee kinderen en doet elke week aan wielrennen, mountainbiken, lopen en fitness.

Ook Jeroen (33) uit Waregem dingt mee naar meer dan een date. In het dagelijkse leven werkt hij als high performance coach. Hij is gescheiden en al vier jaar single. Opvallend: hij heeft nog een uitgesproken kinderwens. Vertegenwoordiger Nicolas (36) uit Poperinge heeft een lange relatie achter de rug met de moeder van zijn zevenjarig zoontje en wil zich nu settelen.

En last but not least : Nikias (33) uit Knokke werkt in de familiezaak in interieur en raamdecoratie. Hij houdt van reizen en lekker eten. Hij is niet zo sportief, maar heeft wel een diploma als helikopterpiloot op zak. Vier interessante figuren dus!

De Bachelorette, vanaf donderdag 18 februari om 20.30 uur op Play4 en Goplay.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.