Slechts zes dames voor Kevin in Boer zkt. Vrouw, maar die klaagt allerminst…

Boer Kevin had al meteen interesse in Heidi. © VTM
Bert Vanden Berghe

Op zondagavond 26 februari onthulde witloof- en frambozenboer Kevin (28) uit Damme zijn ware gelaat in de tweede reveal-aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd.

Waar andere boeren overrompeld werden met een rist vrouwen, was het een ander verhaal bij Kevin (28) uit Damme. Slechts zes dames hadden zich na de oproepaflevering zich kandidaat gesteld. Dat zou een serieuze domper geweest zijn, ware het niet dat de witloof- en frambozenboer niet zo’n positivo is.

Kevin zag echter geen graten in dat nieuws. “Hoe meer vrouwen er meedoen, hoe meer je er teleur moet stellen. Ik heb dan liever maar enkele dames. Als er daar 1 goeie tussen zit, is dat voldoende. Ik sta heel positief in het leven. Waarom negatief zijn als je ook positief kan zijn?” En het ziet ernaar uit dat Kevin gelijk krijgt: hij was sprakeloos toen hij in de kijkers van de 38-jarige Heidi verdronk. Nu ja, sprakeloos, het tegenovergestelde eerder. Kevin vertelde Heidi meteen hoe hoteldebotel hij is van haar. “Je ziet er pràchtig uit. Ik ben echt sprakeloos, ik weet echt niet wat ik je moet vragen. Momenteel zijn mijn hersencellen even op de dool, ze zijn aan het oververhitten”.

Met de zes dames beleefde hij een gezellige uitstap in Damme.
Met de zes dames beleefde hij een gezellige uitstap in Damme. © VTM

Alle pistes liggen echter nog open, want ook met de andere 5 dames klikte het stuk voor stuk. Kevin had dan ook een speciaal verzoek voor Dina Tersago: of alle 6 vrouwen volgende week nog eens mochten terugkomen. “Zodat ik hen dat tikkeltje beter kan leren kennen om te weten te komen: dat kan ze zijn, of dat is ze niet.” En wie is Dina om de liefde niet alle kansen te geven? Vroeg of laat zal hij echter moeten kiezen, en dat zal niet zo simpel zijn…

‘Boer zkt. Vrouw’, elke zondagavond op VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.