Daar is Megan weer! Realityster duikt op in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Bert Vanden Berghe

Vanaf zondag 7 april keert Ex On The Beach: Double Dutch terug op MTV met een exclusief All Stars-seizoen. Eén van de vrouwen die voor drama moet zorgen is Megan Desaever, die furore maakte naar haar deelname aan Temptation Island.

In Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaan acht bekende, sexy singles uit Nederland en België naar het prachtige Colombia waar ze in de villa kunnen genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Concreet duikt er dan een ex op van één van de kandidaten, wat altijd voor het nodige drama zorgt. Tussen het voormalig koppel kan er dan wel eens vuurwerk ontstaan, maar ook met de andere kandidaten.

Fraude

Eén van de exen die straks opduikt is niemand minder dan Megan Desaever. De Oostendse nam in 2018 deel aan het programma ‘Temptation Island’, met haar toenmalig liefje Kevin, die zich onder meer liet betrappen op de spreuk dat ‘de kaas uit haar oren liep’. Een paar jaar later dook ze op in Playboy en werd ze ook een succesvolle influencer. Ze ondernam dure reisjes en richtte ook een OnlyFans-kanaal op. Daarmee was ze ook te zien in het gelijknamige Streamz-programma. Nadat ze zich had uitgesproken dat ‘ze geen belastingen betaalt’, kreeg ze de fiscus op haar dak. Dit voorjaar moest ze voor de rechtbank verschijnen voor oplichting en sociale fraude.

Drama

Nu neemt ze dus deel aan Ex On The Beach: Double Dutch. De Nederlander Dennis Roos, die daar al eerder aan deelnam, vroeg haar begin vorig jaar na amper vijf weken daten ten huwelijk. Alleen liep die verloving op de klippen. Voor die relatie was ze vroeger uit het programma gestapt. Daar heeft ze nu naar eigen zeggen spijt van en is ze vastbesloten om voor het nodige drama te zorgen. Alleen raakt ze nogal snel verliefd… “Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.” Dat belooft dus.

MTV’s Ex On the Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV België en op MTV.NL. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Streamz.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier