Tafelen op 50 meter hoogte met ‘Bistronomie in the Sky’ in Brugge

Redactie KW

Fijnproevers zonder hoogtevrees kunnen straks dineren en terwijl genieten van de Brugse skyline.

Dineren op grote hoogte, het wordt steeds vaker gedaan. Een restaurant in het Antwerpse MAS, een brasserie boven het Brussels muziekinstrumentenmuseum, het Marokkaans restaurant O’teur in hartje Brugge: men heeft er overal een schitterend panorama. Maar toch kan het nog grootser en… hoger. Met ‘Bistronomie in the Sky’ word je met een indrukkende kraan met 21 andere tafelgenoten, een bistronomische chef, een cameraman-fotograaf en veiligheidsagent de lucht in gehesen. Daar kan je een vorkje prikken van wat de Brugse keukenchefs op een tafel van 12 meter lang bereiden. Aangepaste wijnen, een onvergetelijke bistronomische ervaring en een uniek uitzicht over de historische stad van Brugge wachten je op…

Praktisch

Het arrangement omvat een ontvangst met een aperitief en een hapje in het Koetshuis van Oud Sint-Jan, gevolgd door een aperitief, viergangenmenu inclusief aangepaste wijnen en water op de hoogte. Alles samen tafel je bijna anderhalf lang hoog boven de Brugse grond. Nadien kan je nog wat napraten met een glaasje, koffie of thee in het Koetshuis. Per persoon betaal je 180 euro, een tafel kost 5.000 euro.

Wie die dit wil meemaken, moet 24, 25 of 26 mei in de agenda aankruisen. Zaterdag 24 mei kan je aanschuiven om 12, 13.30, 17.30, 19.30 uur en 21.15 uur. Op zondag 25 en maandag 26 mei starten de sessies om 11.30, 13.00, 17.30, 19.30 en 21.30 uur. Info en inschrijven op 0474 43 25 99.

(MD-GF)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad van vrijdag 4 april.