Een paar maanden geleden opende Koen Sinnesael in de voormalige Gouden Fazant zijn bistro ‘t Geluk die na een paar weken weer dicht ging. Begin november ging ‘t Geluk opnieuw open als brasserie-restaurant.
Koen Sinnesael wijst er ons meteen op dat hij nu het ideale concept gevonden heeft. “Ik dacht toen aan een bepaald concept maar misschien ben ik te snel willen gaan.” En hij stelt ons voor aan kok Benny Callewaert. Samen kiezen ze nu voor een restaurant annex feestzaal waar je ook gewoon iets kan gaan drinken.
“Het unieke aan ‘t Geluk is dat alles in de Spaanse grilloven Josper klaargemaakt wordt.” Benny Callewaert komt uit Waregem en is freelance kok. “Ik ken Benny al heel lang en heb ook altijd gezegd dat we ooit samen iets zouden doen.”
Benny maakt meteen ook reclame voor de speciale grilloven. “Het unieke aan die grilloven is dat die gesloten is en dat er onder hoge temperaturen gewerkt kan worden. Ik heb die oven leren kennen bij een collega. Toen Koen me over het restaurant aansprak, dacht ik meteen aan die grilloven.”
(Lien)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier