Donald Deschagt, chef van restaurant Le Homard et la Moule, verschijnt deze week op televisie.
In het kader van ‘Zin in zee’ volgen verschillende restaurants aan de kust een opleiding in het bereiden van evenwichtige voeding. Donald Deschagt, chef van Le Homard et la moule uit Bredene, is een van hen. Hij serveert voor de gelegenheid een suikerarm en een zoutarm gerecht. Een echte aanrader voor wie een gezonde levensstijl nastreeft.
Vis van het jaar
Donald maakt zijn opwachting in Vlaanderen Vakantieland op Eén. Ter hoogte van de Twins maakt de chef hondshaai klaar, de vis van het jaar. De chef praat samen met Saartje Vandendriessche over zijn voorliefde voor zeewieren en duinenkruiden. Donald gaat elke dag wandelen in zijn achtertuin op zoek naar nieuwe kruiden en wieren.
(MF – foto MF)
>> Heruitzending op maandag 16 maart om 16.30 uur op Eén.
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier