7 mei 2014, 06:48
Bijgewerkt op: 26 november 2020, 16:16
In Chateau D’Eau in Steenokkerzeel stelde Njam! de nieuwe projecten voor die op stapel staan.
Daarbij onder andere de nieuwe eigen programma’s ‘De Dagschotel’ met chefs Jan Tournier, Dominique Persoone, Michaël Vrijmoed en Jan Buytaert, en ook ‘Peppe’s Toscane’. Nieuw zijn ook ‘Desserts’ met Roger Van Damme, ‘De Sterrenkaart’ en ‘Zomer op Njam!’
Ook het nieuwe boek De Gastentafel werd gelanceerd. Er staan tien menu’s in, die je bijna volledig op voorhand kan klaar maken, voorzien van een handige boodschappenlijst waarop alle ingrediënten staan die je nodig hebt. Eén van de medewerkers aan dit boek is West-Vlaming Dominique Persoone uit Brugge.
(PADI – foto’s FODI)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier