https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jana Adriaen neemt Schoonheidsinstituut L’Essentielle in Poperinge over

Jana Adriaen was al vaste medewerker in L’Essentielle. (foto MD)
Jana Adriaen was al vaste medewerker in L’Essentielle. (foto MD)
Redactie KW

Schoonheidsinstituut L’Essentielle in de Casselstraat is ondertussen een gekende zaak in Poperinge. Recent nam Jana Adriaen, reeds vaste medewerkster van de zaak, het instituut over. Met heel veel passie zet ze de zaak verder.

Vanaf 31 mei is Jana Adriaen (22) de nieuwe zaakvoerder van l’Essentielle. Jana is geboren en getogen in Poperinge. “Ik ben in 2019 afgestudeerd als podoloog. Ik werkte in het weekend en in de vakanties reeds bij Lise Vandekeerere, de vorige eigenares. Dat klikte goed tussen ons en ondertussen leerde ik de zaak goed kennen. L’Essentielle bleef groeien en het werd te veel voor Lise om dit nog alleen te runnen. Na mijn studies kon ik dan ook aan de slag bij l’Essentielle. We hebben twee jaar nauw samengewerkt en op 31 mei nam ik dus de zaak over. Lise kiest voor een andere professionele uitdaging en ik ga met heel veel liefde de zaak verder zetten.”

Aanbod blijft

“Voorlopig doe ik dit alleen, maar er heeft wel iemand interesse om een aantal dagen in de week bij mij te komen werken. Voorlopig zal er niet veel veranderen aan de zaak. De naam en ook het aanbod blijft hetzelfde. Bij l’Essentielle kan men terecht voor alle gezichtsverzorgingen, voet- en handverzorgingen, manicure, ontharing, enzovoort. Binnenkort organiseren we een give-away waarbij we via een online actie iets wegschenken. Er verandert dan wel niet veel aan de zaak, maar zo willen we toch in de kijker zetten dat ik de nieuwe eigenares ben”, aldus Jana. (CB)

Meer info via www.l-essentielle.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten