De hotelschool van Koksijde presenteert het lijvige kookboek op woensdag 23 april.
De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in het luxueuze boek ‘Koken, het handboek’. “Met dit boek leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Vanhecke koken”, kloppen ze zich in Koksijde met terechte trots op de borst. “Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken”, vertellen ze er nog bij. ‘Koken, het handboek’ wordt meteen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen.
480 pagina’s, 60 euro
Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto’s) in terug. Goed voor een turf van 480 pagina’s, waar je in de winkel 60 euro voor neer zult tellen. ‘Koken, het handboek’ is uitgegeven bij Lannoo.
(FJA)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier