Zomerbar De Voart in Pollinkhove biedt gevarieerd programma aan

Thomas Arnaert en Clara Vandenbroucke bij de weide waar tijdens het kidsweekend heel wat te beleven zal zijn. © KVCL
Koen Van Colen
Koen Van Colen Medewerker KW

Zomerbar De Voart opent op vrijdag 14 juni de deuren. Twee maanden lang valt er in de pop-upbar langs de Lovaart in Pollinkhove van alles te beleven. Op de activiteitenkalender staan onder meer vier optredens, een kidsweekend en het EK voetbal.

Zomerbar De Voart opent op vrijdag 14 juni voor het vijfde jaar op rij de deuren. Dat is twee weken vroeger dan normaal en dat heeft alles te maken met het EK voetbal en de matchen van de Rode Duivels.

Die worden in de zomerbar namelijk getoond op groot scherm en vermits de eerste wedstrijd van de nationale ploeg al op maandag 17 juni is, konden uitbaters Thomas Arnaert en Clara Vandenbroucke niet anders dan de deuren al half juni te openen.

Akoestische coverband

Ook dit jaar valt er in de zomerbar heel wat te beleven. Zo is er op de openingsavond op vrijdag 14 juni om 20.30 uur een optreden van 2 The Limits. Deze akoestische coverband brengt nummers van onder meer Bob Marley, Neil Young, CCR, Ed Sheeran, The Eagles, Laïs, AC/DC, INXS en R.E.M.

Er staan trouwens nog drie optredens op het programma. Op zondag 14 juli komt om 16 uur Bridgit langs. Zij brengt zowel Nederlandstalige nummers met Ik hou van u van Noordkaap, Een beetje verliefd van André Hazes en Het is een nacht van Guus Meeuwis als Engelstalig werk met Simply the best van Tina Turner, Delilah van Tom Jones en Just Say Hello van René Froger.

Op zaterdag 27 juli staat om 20 uur Mona & Friends op de affiche. Dries mag met Franse chansons op zaterdag 3 augustus om 20 uur de reeks zomeroptredens afsluiten.

Kidsweekend

“We organiseren op 10 en 11 augustus ook een kidsweekend”, vervolgen Thomas en Clara. “Een datum die ouders, grootouders, maar vooral de kinderen in hun agenda moeten noteren. Het worden twee dagen vol speelplezier.”

“Naast het springkasteel, de trampoline en de gocarts zal op onze speelweide nog heel wat te beleven zijn. Meer verklappen we nog niet. We houden iedereen even in spanning.”

Alle info over de activiteiten in Zomerbar De Voart is terug te vinden op de Facebookpagina van Zomerbar De Voart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier