Oud-werknemers plannen reünie voor chef Eethuis Pieter in Roeselare: “Heb je hier gewerkt? Kom dan langs!”

In het midden chef Pieter Lauwers met links oud-zaalmedewerker Steven Crombez (42) en rechts oud-keukenmedewerker Pieter Baesen (36). © gf
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Na 25 jaar stopt Pieter Kookt (het vroegere Eethuis Pieter) in Roeselare. Na het zien van het artikel op Facebook reageerde Steven Crombez (42) ludiek dat het tijd was voor een reünie van alle oude en recentere medewerkers van Eethuis Pieter en later Pieter Kookt.

“Onmiddellijk volgde een lawine aan reacties en werd het plan concreet”, horen we van Steven. Hij schakelde de hulp in van zijn oud-collega en vriend Pieter Baesen. Samen zetten ze nu, daags na de laatste shift op zaterdag 22 juni, een mooie afscheidsreünie op poten op zondag 23 juni. Om hierbij zeker niemand te vergeten, schakelen ze graag de hulp in van deze krant. “Dus, heb jij ooit vast, als extra of als flexi gewerkt in Eethuis Pieter of Pieter Kookt? Dan zijn jij en je partner van harte welkom voor een avondje nostalgie tussen collega’s!” aldus Steven.

Praktisch

Inschrijven kost 45 euro per persoon en kan tot maandag 13 juni. Voor deze prijs krijg je een avond vol lekkers en vertier. Voor inschrijvingen en info kan je mailen naar steven_crombez@hotmail.com. Er is ook een evenement aangemaakt op Facebook onder de naam reünie Eethuis Pieter/Pieter Kookt waarop alle info gedeeld zal worden. Gezien de uitgebreide lijst aan werknemers sinds 1999 rekenen de mannen op een mooie opkomst en een geslaagde avond! (TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier