Femma en Femma met Pit openen hun zomerbar in Pittem: “Ideaal om mensen samen te brengen”

De werkgroep wil met de Zomerbar een leuke avond organiseren voor iedereen. We zien Martine Dewitte, Myriam Vercruyse, Ria Pattyn en Marijke Degraeve. © Foto Jan
Jan Goossens
Jan Goossens Medewerker KW

Ook dit jaar sluiten Femma en Femma met Pit Pittem hun werkjaar af met een leuke activiteit voor hun leden. Voor de derde maal doen ze dit met de organisatie van een Zomerbar, die die dit jaar op woensdagavond 3 juli zal plaatsvinden.

“Samen met de collega’s van Femma met Pit houden we er aan om ons werkjaar af te sluiten met een leuke activiteit voor al onze leden.” vertelt Martine Dewitte. “Na corona hebben we dit de eerste maal gedaan met de organisatie van een zomerbar. Het concept sloeg zo goed aan dat we dit jaar op woensdagavond 3 juli aan onze derde editie toe zijn. We willen uiteraard voor de leden van onze beide verenigingen een gezellige avond organiseren, maar het gaat ook verder dan dat. We willen iedereen laten meegenieten van deze leuke avond en roepen daarom de leden op om vrienden, buren, familieleden, partners, enz. mee te brengen. Het doel van onze verenigingen is mensen samenbrengen en deze activiteit is daar echt wel een ideale manier voor.”

Gezellige babbel

“Onze zomerbar wordt weer een leuke ontmoetingsavond, waar bij een hapje en een drankje gezellig kan gebabbeld worden. Femma bestaat dit jaar 100 jaar, dus we zullen ook wel wat extra’s voorzien. Geen gezelligheid zonder muziek en daarom zorgen we voor livemuziek op de achtergrond. Plaats van afspraak is opnieuw het pleintje aan de oude jongensschool in de Eikeldreef. We willen ook dit jaar van onze zomerbar een voorproefje maken van het feestgedruis van de Sint-Godelievekermis, die het weekend daarop zal beginnen.”

“We kunnen al meegeven dat we ons honderdjarig bestaan niet onopgemerkt voorbij zullen laten gaan. Daarom zullen we het nieuwe werkjaar op zondag 8 september starten met een ‘potluck picknick”. Omdat we dan opnieuw gezinnen willen uitnodigen, zal er ook kinderanimatie voorzien zijn. Meer details hierover volgen later nog.”

De Zomerbar begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 7 euro en zijn te verkrijgen bij Ria Pattyn op 0479 76 79 26 of jeanmarie.ria@skynet.be. Ze zijn ook te verkrijgen bij Dina van café De Gilde of bij de bestuursleden van de beide verenigingen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier