David en Laurence openen opnieuw RoofTOPRestaurant Panorama op dakterras De Grote Post in Oostende: “De prachtige zonsondergangen delen we graag”

Laurence Van Cauter op het dakterras (Foto JR)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Het RoofTOPrestaurant Panorama op het dakterras van De Grote Post opent opnieuw de deuren op 28 juni. Vanop het terras krijg je een prachtig zicht over het Leopoldpark. Lokale producten en groenten spelen een hoofdrol in de kaart. Er wordt daarvoor samengewerkt met lokale handelaars uit de buurt.

David Meert (50) en Laurence Van Cauter (37) van Cultuurcafé De Grote Post zijn klaar om hun RoosTOPrestaurant op het dakterras van De Grote Post opnieuw te openen. Op de vierde verdieping van het cultuurcentrum kan je genieten van het mooie panoramische zicht terwijl je iets eet. De zee zie je niet, maar je krijgt wel een mooi zicht over het Leopoldpark.

Staan versteld

“We staan zelf nog steeds versteld van het zicht dat je hier krijgt”, zegt Laurence. “Net dat maakt het zo speciaal om hier iets te eten. Alleen hangen we sterk af van het weer. Laat ons hopen dat we onze portie regen nu wel gehad hebben en dat we een mooie en warme zomer krijgen.”

De keuken van Panorama staat volgens David en Laurence garant voor originele gerechten bomvol smaak. “We zijn fan van lokale producten”, duidt Laurence. “Groenten spelen daarbij de hoofdrol. We hebben een uitgebreide menukaart waar iedereen wel iets op zal vinden die hij of zij kan smaken. We zetten daarbij de Oostendse klassiekers in de verf. We werken met eerlijke producten en hanteren zo veel als mogelijk de korte keten. Zo werken we voor enkele desserts samen met AMY MARY Speciality Ice Creams. Dit is nog maar het begin van toekomstige samenwerkingen.”

Panorama mag dan wel een mooie plek zijn om te vertoeven, toch blijft het volgens het horecakoppel wat verscholen voor het grote publiek. “De prachtige zonsondergangen delen we graag met iedereen. We kijken daar altijd zo naar uit. Het restaurant blijft open tot eind augustus, als het weer het toelaat natuurlijk”, besluit de onderneemster.

Reserveren kan enkel telefonisch en de dag zelf via het nummer 0496 25 84 88.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier