Bekend hotel Acropolis in Middelkerke gaat in zee met restaurant De Soete’rie
Hotel Acropolis, het viersterrenfamiliehotel aan de Westendelaan 94 en goed voor zowat 200 schitterende kamers, heeft er vanaf vrijdag 29 maart met restaurant De Soete’rie een parel bij. “Hiermee is het vakantiegevoel compleet. Het maakt ons hotel nog een stuk aantrekkelijker”, stelt manager Isabel Gryson.
Onder de noemer Acropolis dinner by De Soete’rie opent Hotel Acropolis vrijdagavond de deuren van restaurant De Soete’rie met een menu vol culinaire hoogstandjes. Aan het fornuis tovert chef Paul De Soete, met aan zijn zijde doorgewinterde horecalui als Willy Fockaert en onder andere Jean Van der Stuyft, het beste uit de Noordzee en onze polders uit de oven.
Manager Isabel Gryson: “We zijn daarna elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond geopend. Tijdens de paas- en andere vakanties zijn we dagelijks ‘s avonds open, behalve op zondag. Wie daarbij wil overnachten, kan dit door boeking met vermelding Soeterieaanzee en geniet meteen van een fikse korting, aangevuld met een glaasje cava en extra hapje van de chef. Samen genieten van de opening is de boodschap.”
Culinaire aanwinst
Het is meteen duidelijk, met Paul De Soete, Willy Fockaert en Jean Van de Stuyft, allen oud-leerlingen en/of leerkrachten aan de Groene Poorte en Oostende, is Middelkerke er meteen een uitstekend restaurant rijker.
Paul De Soete: “Het restaurant is uitgebouwd in de ruimte vrijgekomen na de verhuis van het casinogedeelte naar de Silt, vorige vrijdag. Goed voor een 50-tal zitjes, uitgebouwd met gezellige tafeltjes, met veel tussenruimte.” Het openingsmenu biedt de keuze tussen 3-gangen (42 euro), 4-gangen (54 euro) of 5-gangen (68 euro) met keuze uit rivierkreeftjes, asperges, Holstein-rund, kaasbordjes en nagerecht van de chef.
(GKM)
Meer info: www.hotelacropolis.be en info@hotelacropolis, gsm: 0484 555 888
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier