Alien en Stan openen tapas- en koffiebar Kun Nie Kiezn: “Hier was nood aan in Zillebeke”

Alien en Stan zorgen met de koffie- en tapasbar voor een gezellige ontmoetingsplaats. © EG
Erwin Gabriëls
Erwin Gabriëls Medewerker KW

Donderdag 5 september vindt de opening plaats van Kun Nie Kiezn, een nieuwe tapas- en koffiebar op de hoek van de Wervikstraat en de Zandvoordestraat in Zillebeke. Alien Biesbrouck (30) en Stan Cottignies (31) hebben een deel van hun woning omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek.

Stan werkt als projectmanager in de bouw, terwijl Alien, vijf jaar geleden afgestudeerd aan Hotelschool Ter Duinen, haar passie voor koken in deze nieuwe onderneming tot leven brengt.

“Ik hou van koken, en het runnen van een tapas- en koffiebar biedt me de perfecte combinatie met mijn gezinsleven”, vertelt Alien enthousiast. “Er zijn niet veel horecazaken in het hart van Zillebeke waar mensen samen kunnen komen. Met Kun Nie Kiezn willen we daar verandering in brengen.” De menukaart biedt een wisselende lunch van de week, een selectie koffies en gebak, cocktails en mocktails. Daarnaast kun je genieten van een Stella of het ‘bier van de maand’, huiswijnen, en wijnen van wijndomein Den Nachtegael in Zonnebeke.

Reserveren

Kun Nie Kiezn is geopend op donderdag van 10 tot 18 uur, op vrijdag van 10 tot 22 uur waarbij de tapasavond zeker een aanrader is en op zaterdag van 10 tot 18 uur. Reserveren, vooral op vrijdag voor de tapasavond en anderzijds voor de lunch, is zeker aan te raden. Parkeren kan gemakkelijk in de nabijgelegen Taccoenstraat op wandelafstand van de bar.

Meer infomatie kan je verkrijgen via de Facebookpagina van de tapas- en koffiebar KunNieKiezn of via 0456 83 02 66.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier