Net als in heel West-Vlaanderen bieden ook in Roeselare tal van zaken afhaalmaaltijden aan sinds de verplichte sluiting. Sommige leveren bovendien ook aan huis. Dat gaat van restaurants over frituren tot ontbijtzaken en traiteurs.

"Corona heeft nog steeds ons land en ook onze stad in haar greep. Na de verplichte sluiting van de horeca, wordt deze geliefde sector opnieuw hard getroffen. Maar we blijven niet bij de pakken zitten en roepen alle inwoners op om de horeca te blijven steunen!", aldus burgemeester Kris Declercq. "Niet alle horecazaken zijn in de mogelijkheid om afhaalmaaltijden aan te bieden. Hen kan je deze moeilijke tijd helpen overbruggen door een waardebon te kopen en hen de zo nodige zuurstof te geven. Een waardebon aankopen kan via www.horecacomeback.be."

Het volledige overzicht voor Roeselare vind je hier: https://kooplokaal.vanrsl.be/koop-bij-lokale-horeca-vanrsl.

Mocht uw zaak ontbreken in de lijst, dan kan u dat laten weten via mail naar redactie@kw.be

Net als in heel West-Vlaanderen bieden ook in Roeselare tal van zaken afhaalmaaltijden aan sinds de verplichte sluiting. Sommige leveren bovendien ook aan huis. Dat gaat van restaurants over frituren tot ontbijtzaken en traiteurs."Corona heeft nog steeds ons land en ook onze stad in haar greep. Na de verplichte sluiting van de horeca, wordt deze geliefde sector opnieuw hard getroffen. Maar we blijven niet bij de pakken zitten en roepen alle inwoners op om de horeca te blijven steunen!", aldus burgemeester Kris Declercq. "Niet alle horecazaken zijn in de mogelijkheid om afhaalmaaltijden aan te bieden. Hen kan je deze moeilijke tijd helpen overbruggen door een waardebon te kopen en hen de zo nodige zuurstof te geven. Een waardebon aankopen kan via www.horecacomeback.be."Mocht uw zaak ontbreken in de lijst, dan kan u dat laten weten via mail naar redactie@kw.be