Chefs palmen strand van Knokke-Heist in
Na een bijzonder succesvolle eerste editie organiseert Culinaria dit jaar opnieuw: het Strand van de Chefs in Knokke.
S
Van 7 tot 10 augustus staan zestien Belgische topchefs er paraat voor een uniek gastronomisch evenement. Elke dag zullen vier topchefs de proevers met veel plezier ontvangen in de Culinaria-zone om er een uniek moment te delen. Het concept blijft ongewijzigd: in een ongedwongen sfeer proeven van topgastronomie in een unieke omgeving.
De crème de la crème van de Belgische topchefs is van de partij:
– Kenny Bernaerts (Studio Bern)
– Damien Bouchery & Bénédicte Bantuelle (Bouchery)
– Tim Boury (Restaurant Boury*)
– Giovanni Bruno (Senzanome*)
– Axel Colonna-Cesari (Centpourcent*)
– Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte*)
– Jeroen Depauw
– Kwinten De Paepe (San Pellegrino Cooking Cup 2011)
– Peter Van der Staey (MAF)
– Laurent en Vincent Folmer (Couvert Couvert*)
– Viki Geunes (‘t Zilte**) – Gilles Joye (Restaurant Marcus*)
– Thomas Troupin (San Pellegrino Cooking Cup 2014) (La Menuiserie*)
– Martin Volkaerts (San Pellegrino Cooking Cup 2012) (L’Amandier).
(DM)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier