Ze ontvangen die eretitel in het kader van een wedstrijd van Fish and Chips.
Fish and Chips is een netwerk van zes voedingsregio’s uit België, Nederland en Groot-Brittannië. Het doel van Fish and Chips is voedingsproducenten aanzetten tot innovatieve projecten. Joris Missiaen, chef bij de Veurn’ Ambachtse/’t Potje Paté, en Andy Verdonck, productontwikkelaar voor Jules Destrooper, sloegen voor deze wedstrijd de handen in elkaar om al het lekkers uit de Westhoek te bundelen in een box met enkele verrassende, creatieve gerechten.
A walk in the Westhoek
Met de box, die de naam ‘A walk in the Westhoek’ meekreeg, willen beide streekproducenten de Westhoek laten proeven en promoten in al z’n facetten. Op vrijdag 6 juni dingen de ambassadeurs van alle regio’s naar de titel van Hoogvlieger, die het beste product of concept bekroont. Alle projecten en producten worden op zaterdag 7 juni voorgesteld op de streekproductenmarkt International Food Fair in het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo.
(KVCL)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier