Eline De Munck opent ‘Sea’sonal Store in Knokke

Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Eline De Munck opende zaterdag 1 mei de deuren van een gloednieuwe ‘Sea’sonal Store van Odette Lunettes in Knokke. Het Belgische brillenmerk heeft er nu op de Kustlaan 229 een nieuwe Store bij. Naast Antwerpen en Gent, is er met Knokke een derde winkel geopend. Eline De Munck lanceert ook meteen een mooi extraatje: een limited edition ‘Knokke Le Zoute’-montuur.

“Na Antwerpen en Gent, hebben we in Knokke gekozen voor een ‘spacey’ vibe in onze Store. We kijken er enorm naar uit om iedereen te mogen verwelkomen”, aldus Eline De Munck.

“In de ‘Sea’sonal Store zijn alle monturen van Odette Lunettes te vinden, zowel de optische als de zonnebrilmonturen. De Store is te vinden op de Kustlaan 229 in Knokke en is van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de zomermaanden is de ‘Sea’sonal Store zeven dagen op zeven geopend.”

Odette Lunettes werd eind mei 2015 opgestart door Eline De Munck en zakenpartner Bob Geraets. Ondertussen zijn er al een 125-tal verschillende monturen in meer dan 700 variaties uitgebracht en zijn er al meer dan 400 verdelers in zestien landen. Het bedrijf groeide ondertussen verder naar veertien vaste werknemers en tal van freelancers. Naast de nieuwe ‘Sea’sonal Store in Knokke, blijven ook de DNA Store in Gent en de Antwerpse Odette Lunettes Flagship Store open.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.