https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Oostendse producer maakt officieel Rode Duivelsnummer

Bert Vanden Berghe

Muziekproducer BABL – bekend van samenwerkingen met Netsky, Natalia, Laura Tesoro, Coely en Hadise – en afkomstig uit Oostende heeft het officiële nummer voor de Rode Duivels voor het komende EK geproduceerd.

De Belgische Voetbalbond laat vanaf vandaag in de aanloop naar het EK 2020 de officiële #DEVILTIME song, het nieuwe sfeerlied van de Rode Duivels, los op het grote publiek. Muziekproducer BABL zat aan de knoppen om de wereldhit ‘U Can’t Touch This’ van MC Hammer te transformeren naar de gloednieuwe #DEVILTIME-meezinger. De opzwepende song moet voor, tijdens en ook na het EK extra sfeer creëren bij elk doelpunt en tijdens de wedstrijden van onze nationale elf. Een bijhorende lyric video en #DEVILTIME-challenge op TikTok zullen er de komende weken voor zorgen dat we de tune niet meer uit ons hoofd krijgen.

Manu Lero, Marketing & Communications Director KBVB, is bijzonder blij met het resultaat. “BABL, de Belgische producer, toetsenist van Netsky en musical director van onder meer Laura Tesoro en Natalia weet als geen ander hoe een populaire tune moet klinken en hoe je met muziek een ongelooflijke ambiance creëert. Het is de bedoeling dat het lied ook na het EK door de speakers van het Koning Boudewijnstadion blijft knallen bij elke goal die onze Duivels scoren in de Nations League en onze kwalificatiecampagne voor het WK 2022.”

BABL is de artiestennaam van Oostendenaar Bart Lemmens. Hij werkte al met verschillende grote artiesten samen. Hij is het bekendst als pianist bij Netsky.

Het nummer komt er met een videoclip:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten