Feest in het Kortrijkse pop-uprestaurant! Met het binnenhalen van de eerste wildcard overleeft Storm van Barbra en Stefaan al zeker de eerste nominatieronde en blijven ze al zeker open tot 20 mei.
Het was voormalig jurylid Peter Goossens die een tijdje geleden de vijf pop-uprestaurants aan een strenge blik onderwierp voor het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant! Goossens werd gecharmeerd door Stefaan en Barbra in hun restaurant Storm, dat opgesteld staat in de Kortrijkse binnenstad. Hij was vol lof over hun eenvoudige maar sterke keuken en bedankte hen, samen met Antwerpen, met een nominatie voor een wildcard. Eén van de twee kon die verzilveren als ze genoeg kijkers konden overtuigen. De beloning? De eerste ronde heelhuids overleven en al zeker openblijven tot 20 mei.
De vreugde was dan ook groot toen presentatrice Evi Hanssen bekend maakte dat Barbra en Stefaan de wildcard binnenrijven. Het was nochtans spannend. In de aflevering bleek immers dat Antwerpen op de succestrein lijkt te zitten. Kok Jeremy wordt niet alleen steeds populairder, maar ook zijn team staat steeds steviger in de schoenen.
Het was dus alle hens aan dek voor Stefaan en Barbra om zwaar in te zetten op hun promotiecampagne. Ze trokken de straat op om de harten van de Kortrijkzanen te veroveren. Daarbij werd handig gebruik gemaakt van de grote troef van de visbar: polyvalente Louis.
Binnen twee weken moet één van de pop-uprestaurants definitief de deuren sluiten. Het wordt dus nagelbijten voor de overige vier, terwijl Storm opgelucht kan ademhalen.
Opvallend detail: Stefaan verklaarde op voorhand dat als ze de wildcard zouden binnenhalen, ze de beruchte naaktfoto zouden herdoen, maar met de hele equipe. Belofte maakt schuld…
Televisie en radio
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier