30 mei 2014, 10:34
Bijgewerkt op: 26 november 2020, 15:58
De chef van Dagelijkse Kost was onlangs op werkbezoek bij de Oostendse slager Willy Deschildre.
“In een Oostendse beenhouwerij hangt de etalage vol met de trots van de slager”, licht Jeroen Meus een tip van de sluier van wat er zondagavond te zien zal zijn in zijn kookprogramma.” Willy pekelt al jaren een kwalitatieve West-Vlaamse boerenhesp. Een schitterend Vlaams streekproduct.”
Slager Willy Deschildre uit de Torhoutsesteenweg in Oostende is ontegensprekelijk een echte vakmak. Hij kreeg van het Vlaamse Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) al drie erkenningen voor streekproduct: West-Vlaamse bloeling, boerenhesp en hoofdvlees.
> Zondag 1 juni op één om 18.30 uur
Televisie en radio
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier