In het kookprogramma Op de Rooster komt vanavond Els Pynoo aan bod. Samen met chef Johan Segers pakt ze uit met vis op de barbecue.
De Antwerpse sterrenkok Johan Segers is één van de televisiechefs die de kookzender Njam regelmatig verrijkt met een kookprogramma. In Tot op de graat was hij regelmatig te zien in de Nieuwpoortse vismijn. In Op de Rooster legt hij zijn gasten figuurlijk op de rooster, terwijl letterlijk allerlei lekkers op de rooster legt.
Daarvoor kiest hij enkele bekende Vlamingen met een doorgedreven passie voor eten. Zo bakt Johan het bruin met Sam De Bruyn, Tom Waes maar ook met Els Pynoo. Terwijl ze samen achter de barbecue staan babbelen ze over hun leven en werk. Maar daarnaast verklapt Johan ook allerhande tips en tricks over barbecueën.
Els Pynoo, onlangs nog te zien in een herhaling van De Moestuin volgens Wim, duikt binnenkort ook op in de keuken van Sofie Dumont. Zij ontvangt in De Keuken van Sofie op VTM wekelijks een bekende Vlaming in haar keuken met wie ze samen kookt.
Els is naar eigen ‘vree zot van een visken op den barbecue’, zo geeft ze mee in Op de Rooster, en voelt zich -haha- als een vis in het water in de keuken. Samen nemen ze een gerecht met onder meer coquilles, makreel, asperges en inktvisjes onder handen.
Op de rooster, op vrijdag 9 mei om 21.25 uur op Njam!
Televisie en radio
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier