4 gymnasten uit Lauwe te zien in Duitse tv-serie Hotel 13 van Studio 100

Hotel 13 is een nieuwe -Duitse- jeugdserie van Studio 100 die dit najaar op Nickelodeon te zien zal zijn. Lander Maes, Lennert Maes, Liederick Claeys en Stephan Baute of 4 gymnasten acrobatische gymnastiek van Vaste Vuist Lauwe spelen er de rol van blitse jongens die op het strand een spelletje beachvolleybal spelen om indruk te maken op de hoofdactrice.

Hotel 13 is een Duitstalige serie met Duitse acteurs die in verschillende Europese landen te zien zal zijn. De meeste opnames hebben in en rond Koksijde plaats. Hotel 13 speelt zich dan ook af in een hotel aan zee en vertelt het verhaal van zes verschillende tieners die elkaar daar leren kennen.

Lauwenaars dit najaar in Hotel 13

Op 2 april werd in Schelle het startschot gegeven voor de opnames van Hotel 13, een nieuwe, dagelijkse soap voor kinderen en jongeren van 8 tot 11 jaar die vanaf september 2012 bij Nickelodeon wordt uitgezonden. De Duitse acteurs staan voor de camera van de Nederlandse regisseur Dennis Bots.

De opnames in België duren nog tot december, de productie gebeurt door Studio 100. Het eerste seizoen van ‘Hotel 13’ omvat 120 afleveringen van 12 minuten. De Duitstalige versie van de serie wordt voor de landen Duitsland, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk geproduceerd en vervolgens in de lokale talen nagesynchroniseerd.

(CR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.