Na een lange, heel intensieve periode met veel hoogte-, maar helaas ook dieptepunten, heeft Marco Borsato een pauze nodig om uit te rusten en te werken aan zijn herstel.

"Wat ik doe is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de voorbije jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan", aldus Marco Borsato.

De agenda van Marco is voor onbepaalde tijd volledig leeg gemaakt en dat betekent dus dat er voorlopig geen concerten en tv-werkzaamheden plaatsvinden.

(PADI)

Na een lange, heel intensieve periode met veel hoogte-, maar helaas ook dieptepunten, heeft Marco Borsato een pauze nodig om uit te rusten en te werken aan zijn herstel. "Wat ik doe is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de voorbije jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan", aldus Marco Borsato.De agenda van Marco is voor onbepaalde tijd volledig leeg gemaakt en dat betekent dus dat er voorlopig geen concerten en tv-werkzaamheden plaatsvinden. (PADI)