Mieke Despriet uit Hulste is een van de superfans van Niels Destadsbader

Supporteren voor Niels op de eerste verdieping van Wijnegem Shopping Center. Rechts zie je Mieke Despriet. (Foto FODI) © (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Anne-Mie (Mieke) Despriet uit Hulste werkt in de Supra Bazar in Hulste. De 53-jarige West-Vlaamse is fan van Vlaamse muziek, waaronder De Romeo’s, Sasha & Davy en ook van Niels Destadsbader uit Deerlijk.

“Ik geniet altijd samen met vriendin Claudine Vandenberghe van de optredens. We zijn geen fan van grote events zoals het Sportpaleis, maar wel van de close-optredens. We volgen Niels al meerdere jaren. Ik herinner mij nog heel goed onze eerste kennismaking. Die dateert van 5 november 2016 in Het Spoor in Harelbeke, waar hij optrad met zijn show Niels klapt uit de biecht. We volgden Niels ook in Meulebeke, Kortrijk,… Niels is een artiest, een bekend artiest, maar vooral een gewoon persoon die liedjes brengt recht uit zijn hart“, verklapt Mieke.

Voorstelling nieuw album

Welke liedjes hoort ze graag van de Deerlijkenaar? “Och, Skwon meiske, Vlinders in haar buik, Met z’n allen, Mee naar boven, In de lucht, Niemand zo mooi,…. Inderdaad, ik hoor in feite al zijn songs graag.”

Mieke bij haar idool Niels Destadsbader. (Foto FODI)
Mieke bij haar idool Niels Destadsbader. (Foto FODI)© (Foto FODI)

Mieke was ook aanwezig in Wijnegem Shopping Center, waar Niels officieel zijn nieuw album Boven de wolken voorstelde. “Toen Debbie Furniere aan mij vroeg om naar deze voorstelling mee te gaan, kon ik zeker niet weigeren. Niels stelde zijn nieuwe liedjes voor, dit voor zoveel volk. Het was prachtig. Maar dat is de volledige cd”, besluit ze.

(PADI)

Méér Niels Destadsbader op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets en info : livenation.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.