Charlotte is al jaren een grote kunstfanaat. Momenteel hangen er daar nog vijf van haar eigen werken. Dit kan nog variëren van week tot week. "Mijn werken zijn voor mezelf een inspiratie van het moment. Ik heb geen vaste stijl of invloed, maar ik schilder wat op dat moment in mijn gedachten opkomt. Dit kan gaan van figuratief met klei als zeer strak met een paletmes", vertelt Charlotte, die tentoon stelt in de galerij waar ook Nicolas Van Varenberg zijn werken exposeert.

Nicolas is de zoon van acteur Jean-Claude Van Damme. "Zijn werken zijn enorm herkenbaar. Knap hoe hij soms bepaalde maatschappelijke zaken aankaart in zijn werken. De felle en soms gedurfde kleurcombinaties vind ik zelf ook heel leuk, maar we hebben een totaal andere stijl. Dat is zeker, maar het maakt het net boeiend", besluit Charlotte.

Charlotte, samen met haar echtgenoot Romeo-zanger Gunther Levi., FODI
Charlotte, samen met haar echtgenoot Romeo-zanger Gunther Levi. © FODI

(PADI)

Welkom op de tentoonstelling in Gallery L'Art Maniac by Sigurd Tanghe, Zeedijk 708, Knokke-Heist.

Charlotte is al jaren een grote kunstfanaat. Momenteel hangen er daar nog vijf van haar eigen werken. Dit kan nog variëren van week tot week. "Mijn werken zijn voor mezelf een inspiratie van het moment. Ik heb geen vaste stijl of invloed, maar ik schilder wat op dat moment in mijn gedachten opkomt. Dit kan gaan van figuratief met klei als zeer strak met een paletmes", vertelt Charlotte, die tentoon stelt in de galerij waar ook Nicolas Van Varenberg zijn werken exposeert.Nicolas is de zoon van acteur Jean-Claude Van Damme. "Zijn werken zijn enorm herkenbaar. Knap hoe hij soms bepaalde maatschappelijke zaken aankaart in zijn werken. De felle en soms gedurfde kleurcombinaties vind ik zelf ook heel leuk, maar we hebben een totaal andere stijl. Dat is zeker, maar het maakt het net boeiend", besluit Charlotte.(PADI)