Aron (Rademakers) zag het levenslicht in Genk. Zijn ouders woonden in een woonwagenpark tussen diverse andere medebewoners. Als jonge kerel woonde Aron op diverse plaatsen en dit niet enkel in België, maar ook in Nederland. Tijdens zijn tienerjaren veranderde Aron regelmatig van klasgenoten, waardoor hij niet echt beschikte over een vaste groep vrienden. De eenzame puber zocht en vond troost in het beluisteren van levensliedjes, waardoor hij een grote fan werd van André Hazes. Het levenslied van Hazes gaf hem gevoelens, die ervoor zorgden dat hij zich ging verdiepen in het uitgebreide repertoire van Nederlandstalige muziek. Hij werd fan van o.a. André Hazes, Tino Martin, Marco Borsato, Christoff, Will Tura, Willy Sommers, Clouseau, Dana Winner, Marjan Berger.. De muziekstijl van deze artiesten werd onbewust bepalend voor de muzikale toekomst van Aron. Zijn eerste liedjes zong hij in de badkamer of woonruimte. Hij had zelfs niet het vermoeden dat hij over muzikale kwaliteiten beschikte om ooit een volwaardige zanger te kunnen worden.

Na diverse schoolonderbrekingen en het behalen van zijn diploma elektromechanica koos hij op volwassen leeftijd de studiekeuze Orthopedagogie. Als twintiger nam de jonge Limburger bewust afstand van de gekende levenswijze van zijn familie en verkoos hij een zelfstandig bestaan op te bouwen in zijn geboortestreek Genk. Hij vestigde zich op een vaste verblijfplaats in zijn dorp en droomde van een job als opvoeder of maatschappelijk werker. Zijn leven kreeg een andere wending dankzij de huidige ontwikkelingen van digitalisering. Zijn huidige vrienden maakten een opname via I-phone met Aron's zangkunsten in de huiskamer en plaatsten dit op zijn Facebook. Deze opname bleef niet ongemerkt. Aron kreeg telefoon en een voorstel om iets te ondernemen met zijn prestaties die hij op Facebook plaatste. Het resultaat is dat deze 24 jarige man uit Genk momenteel klaar staat om - voor de eerste keer en naar alle waarschijnlijkheid zeker niet de laatste keer - een optreden te brengen. Hij wil het publiek laten genieten van zijn zijn stembereik en muziekkeuze. Achter de schermen is men al nummers aan het uitzoeken om een eigen repertoire op te bouwen.

Zondag 23 augustus is het zover, want dan staat Aron voor de eerste keer op een podium en dit in De Kaasboerin in Mol-Postel. Aron zingt 45 minuten live en brengt o.a. volgende liedjes : 'Zij gelooft in mij', 'Voor mij geen slingers aan de wand', 'Alles', 'Waarom', 'Ik kan je niet vergeten', 'Steeds als je me aankijkt'... Hij brengt ook twee eigen nummers : 'Blijf uit mijn leven' en 'Kleine vriend'. De uitbaters Jan Cools en Rik Wynants steunen graag nieuw talent en dus bieden ze hem ook het podium aan om zijn muzikaal talent te kunnen delen met de aanwezigen. Wegens corona mogen er maar 100 personen binnen en dit zowel om 14 en om 16 uur. (PADI)

Info : www.aron-music.com - Facebook Aron - Reserveren : info@kaasboerin.be,014 37 70 84

Aron (Rademakers) zag het levenslicht in Genk. Zijn ouders woonden in een woonwagenpark tussen diverse andere medebewoners. Als jonge kerel woonde Aron op diverse plaatsen en dit niet enkel in België, maar ook in Nederland. Tijdens zijn tienerjaren veranderde Aron regelmatig van klasgenoten, waardoor hij niet echt beschikte over een vaste groep vrienden. De eenzame puber zocht en vond troost in het beluisteren van levensliedjes, waardoor hij een grote fan werd van André Hazes. Het levenslied van Hazes gaf hem gevoelens, die ervoor zorgden dat hij zich ging verdiepen in het uitgebreide repertoire van Nederlandstalige muziek. Hij werd fan van o.a. André Hazes, Tino Martin, Marco Borsato, Christoff, Will Tura, Willy Sommers, Clouseau, Dana Winner, Marjan Berger.. De muziekstijl van deze artiesten werd onbewust bepalend voor de muzikale toekomst van Aron. Zijn eerste liedjes zong hij in de badkamer of woonruimte. Hij had zelfs niet het vermoeden dat hij over muzikale kwaliteiten beschikte om ooit een volwaardige zanger te kunnen worden.Na diverse schoolonderbrekingen en het behalen van zijn diploma elektromechanica koos hij op volwassen leeftijd de studiekeuze Orthopedagogie. Als twintiger nam de jonge Limburger bewust afstand van de gekende levenswijze van zijn familie en verkoos hij een zelfstandig bestaan op te bouwen in zijn geboortestreek Genk. Hij vestigde zich op een vaste verblijfplaats in zijn dorp en droomde van een job als opvoeder of maatschappelijk werker. Zijn leven kreeg een andere wending dankzij de huidige ontwikkelingen van digitalisering. Zijn huidige vrienden maakten een opname via I-phone met Aron's zangkunsten in de huiskamer en plaatsten dit op zijn Facebook. Deze opname bleef niet ongemerkt. Aron kreeg telefoon en een voorstel om iets te ondernemen met zijn prestaties die hij op Facebook plaatste. Het resultaat is dat deze 24 jarige man uit Genk momenteel klaar staat om - voor de eerste keer en naar alle waarschijnlijkheid zeker niet de laatste keer - een optreden te brengen. Hij wil het publiek laten genieten van zijn zijn stembereik en muziekkeuze. Achter de schermen is men al nummers aan het uitzoeken om een eigen repertoire op te bouwen.Zondag 23 augustus is het zover, want dan staat Aron voor de eerste keer op een podium en dit in De Kaasboerin in Mol-Postel. Aron zingt 45 minuten live en brengt o.a. volgende liedjes : 'Zij gelooft in mij', 'Voor mij geen slingers aan de wand', 'Alles', 'Waarom', 'Ik kan je niet vergeten', 'Steeds als je me aankijkt'... Hij brengt ook twee eigen nummers : 'Blijf uit mijn leven' en 'Kleine vriend'. De uitbaters Jan Cools en Rik Wynants steunen graag nieuw talent en dus bieden ze hem ook het podium aan om zijn muzikaal talent te kunnen delen met de aanwezigen. Wegens corona mogen er maar 100 personen binnen en dit zowel om 14 en om 16 uur. (PADI)Info : www.aron-music.com - Facebook Aron - Reserveren : info@kaasboerin.be,014 37 70 84