Niet te missen spots in Den Haag

Goedele Verrecas

Goedele Verrecas is freelancejournaliste en graag onderweg. Op zoek naar de mooiste interieurs, architectuur en leuke to do’s. On the Go-Go. Reizen en ontdekken, altijd en overal. Wat nu? Reisdromen creëren. Tweewekelijks lees je hier haar reistips om bij te houden.

Bankgebouw

In het hart van Den Haag ontdek je schuin tegenover het prestigieuze Koninklijk Paleis Noordeinde Hotel Indigo : een boetiekhotel in art-decostijl met authentieke en bijzondere interieurelementen. Setting? De grandeur van een voormalig bankgebouw uit 1883. Na een stijlvolle renovatie logeer je er in één van de 63 luxekamers of 6 suites en sip je een cocktail aan de bar in de oorspronkelijke kluis in de kelder.

www.hotelindigo.com

Verzamelen

Bereid je voor betoverd te worden in hotel The Collector door de ideeën en het vakmanschap in elke kamer. Of je jezelf nu trakteert op de Collector Loft of kiest voor The Gallery basic wordt het nooit. De naam van het hotel verwijst naar de dingen en ideeën die je tijdens je reizen verzamelt. Een avontuurlijk hongertje? Aan de overkant van het hotel loop je zo de nieuwe foodhallen van Den Haag in.

www.thecollector.com

Pistache

Tussen de stad en het strand van Den Haag ontwaart Hotel Pistache. Een kleinschalig, rustig en contactloos boetiekhotel met ruime suites voor twee tot zes personen. De stijlvol ingerichte kamers hebben een woonruimte en werkplek, een kitchenette om te koken én een designbadkamer! De eigenaressen van Pistache Hotel zijn interieurontwerpsters en dat gaat niet ongemerkt aan je voorbij. Dat zie je en dat voel je. De ideale uitvalsbasis om je even ‘local’ te voelen in Den Haag.

www.hotelpistache.com

Glamoureus

Hotel Des Indes is een luxe vijfsterrenhotel gelegen aan de Lange Voorhout een prachtige boulevard in het stadscentrum van Den Haag. Het historische interieur van het hotel is zorgvuldig gerenoveerd en zorgt voor een klassiek-moderne sfeer die recht doet aan het verleden van het gebouw en de architectuur van Jacques Garcia.

www.hoteldesindes.nl

Yays

Met 53 volledig uitgeruste boutique-appartementen is Yays Koninginnegracht sinds dit voorjaar een nieuwe travel hotspot. De strategische ligging -op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum- maakt het een uitstekende locatie voor zowel zakelijke als recreatieve reizen. Yays Conciërges creëren een thuisgevoel en helpen je de buurt te ontdekken.

www.yays.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.