Grenzeloos zeezicht

Goedele Verrecas

Reisjournaliste Goedele Verrecas laat je tweewekelijks meereizen naar de mooiste architectuur, interieurs en leuke to do’s in de wereld. On the Go-Go.

Kijkervaring

Penthouse La Naturale in Zeebrugge laat je verlangen naar eindeloze vakantiedagen én nachten aan zee met een subliem zicht vanuit elke kamer. Genesteld op het einde van de dijk kleuren zonsondergangen en strand-wandelingen er de mooiste kijkervaringen. Je logeert er bewust op het ritme van de dagen in een rustgevende penthouse-duplex met twee slaapkamers en twee badkamers. Voor de inrichting van La Naturale stond duurzame kwaliteit voorop en werkte eigenares Nathalie samen met lokale vakmensen als Marianne van MM Interiors in Koksijde. “Haar stoffen zijn weelderig, een streling voor het oog. Ze creëren een natuurlijke connectie met het zeezicht en de duinengordel van het omringende beschermde natuurgebied De Fonteintjes. Net zoals de verdere aankleding van La Naturale.”

Ontdek Penthouse La Naturale op booking.com of Airbnb


Ontdek meer

– Dune du Palace. Designvakantieappartement in het iconische witte Palace-gebouw op de dijk in Zeebrugge. Een verborgen adres en renovatieproject van architect Glenn Buydaert. Het interieur is een goeie mix van vintage meubilair, originele objecten en uniek werk van jonge kunstenaars.

www.dunedupalace.be

– Hostellerie De Goedendag. Tafelen en logeren in stijl in het pittoreske witte kunstenaarsdorp Lissewege. Het hotel telt 12 kamers en heeft een authentiek restaurant met een bar, salon, open haard en prachtige wijnkelder.

www.degoedendag.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.