Designstay in Antwerpen

© Alexander Goethals Alexander Goethals
Goedele Verrecas

Reisjournaliste Goedele Verrecas laat je tweewekelijks meereizen naar de mooiste architectuur, interieurs en leuke to do’s in de wereld. On the Go-Go.

Studio Penelope

Studio Penelope is een stijlvolle bed and breakfast in Antwerpen met onweerstaanbaar fraaie kleuren, designstukken, organische vormen en patronen die charismatisch inspireren. Fris en doordacht. Net om de hoek van het Middelheimmuseum in Antwerpen, waar rust en creativiteit hoogtij vieren. Creative director Iris Smarnakis en interieurontwerper Vincent Perbal – de eigenaren van Studio Penelope – wonen boven de studio, die met gevoel voor smaak en verrassingen is ingericht. Een masterclass in interieurbeleving voor een heerlijk weekend weg of als creative studio waar een hometelconcept, apartmentstore en boutique-eventspace elkaar ontmoeten. Hoge nude-pink plafonds met gedrapeerde gordijnen, poederroze slaapkamertinten, een statement paarse woonkamer en geraffineerde kobaltblauwe designitems blenden ingetogen met een innemende, eigentijdse seventies sfeer. Hier blijf je kijken en krijg je al snel het gevoel nooit te willen vertrekken. Een meubel mee naar huis nemen? Copy that want bijna alles is te koop én stem jezelf gelukkig met een van die leuke items!

www.studiopenelope.com


Ontdek meer

– Hotel Pilar. Kleinschalig boetiekhotel met 17 lichtrijke kamers, customart en design. Een hotel met een constant evoluerende esthetiek en identiteit.

www.hotelpilar.be

– Hotel Julien. Knap urban heiligdom waar design, stijl en rust elkaar ontmoeten. Met elegante galerieruimtes en intieme binnenplaatsen.

www.hotel-julien.com

– YUST – Young Urban Stay Hotel. Een innovatief concept aan het Groen Kwartier waar je kan werken, eten, slapen in het hotel of de hostel óf langer verblijven in een van de lofts.

www.yust.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.