Miriam Jacques is vooral bekend als de ex van missmaker Ignace Crombé. Vijf jaar geleden stapte ze echter uit de showbizz. Ze verkocht haar evenementenbureau Key Events en werd pr-vrouw bij Delanghe, een in energie en telecom gespecialiseerd bedrijf met hoofdzetel in Oostende. Daarnaast is ze ook nog altijd mama van Stéphanie, die meewerkt aan de nieuwe Ketnetreeks #LikeMe.
Aan het Minnewater h2>
p>
“Voor wie eens naar Brugge gaat en een leuk adresje zoekt om te eten, kan ik Maximiliaan van Oostenrijk aan het Minnewater aanraden. Ze serveren de klassiekers uit de Belgisch-Franse keuken, zoals mosselen of stoofvlees met frietjes, maar als je vleesliefhebber bent dan moet je gaan voor het vlees op de grill. Een klassieke, goeie en correcte keuken, met een prima wijnkaart. Het is er ook aangenaam zitten op het mooie terrasje.” p>
Speciale hamburgers
“Aangezien ik in Bissegem woon, ga ik nu en dan naar Kortrijk om een hapje te eten en dan is Bar Jules een van mijn favoriete adresjes. Bar Jules hoort bij het Park Hotel aan het Stationsplein. Er is daar altijd veel ambiance, veel volk en je kunt er speciale hamburgers met bijzondere ingrediënten eten die heel lekker zijn. Wat er ook tof is daar, zijn de kleine tapas die je kunt delen met je tafelgenoten.”
Familiale sfeer h2>
p>
“In restaurant Boury in Roeselare word je altijd heel vriendelijk onthaald. Het zijn heel joviale mensen die je daar bedienen. Bij mooi weer moet je zeker het aperitief nemen op het aangename terras, maar je kunt er wel niet eten. De sfeer is er heel familiaal. Als je er een paar keer geweest bent, word je onmiddellijk herkend. Uiteraard is het eten er ook zeer lekker en zeer mooi gepresenteerd.” p>
De beste frietjes
“Mijn volgende tip is een frietkot: Frituur Davy aan het station van Bissegem. Mag dat? Je kunt er wel niet blijven eten, het is om af te halen. Ik woon in Bissegem en bij Frituur Davy hebben ze de beste frietjes van de streek. Er staat dan ook altijd veel volk. Toch is de service er zeer vlot. Uit gewoonte weten ze daar al meteen wat ik moet hebben: een kleintje met tartaar en een frikandel special met curryketchup. Zeer lekker.”
Aan het Minnewater h2>
p>
“Voor wie eens naar Brugge gaat en een leuk adresje zoekt om te eten, kan ik Maximiliaan van Oostenrijk aan het Minnewater aanraden. Ze serveren de klassiekers uit de Belgisch-Franse keuken, zoals mosselen of stoofvlees met frietjes, maar als je vleesliefhebber bent dan moet je gaan voor het vlees op de grill. Een klassieke, goeie en correcte keuken, met een prima wijnkaart. Het is er ook aangenaam zitten op het mooie terrasje.” p>
Speciale hamburgers
“Aangezien ik in Bissegem woon, ga ik nu en dan naar Kortrijk om een hapje te eten en dan is Bar Jules een van mijn favoriete adresjes. Bar Jules hoort bij het Park Hotel aan het Stationsplein. Er is daar altijd veel ambiance, veel volk en je kunt er speciale hamburgers met bijzondere ingrediënten eten die heel lekker zijn. Wat er ook tof is daar, zijn de kleine tapas die je kunt delen met je tafelgenoten.”
Lekker
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier