David Galle wil van zaal Mandeldaele in Izegem de ‘West-Vlaamse Kaasboerin’ maken

David Galle brengt in één week tijd twee nieuwe singles uit.© PADI/Daniël
David Galle brengt in één week tijd twee nieuwe singles uit.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

David Galle van zaal Mandeldaele in Izegem/Emelgem maakte al meerdere nieuwe affiches klaar met optredens van artiesten, maar helaas mag hij nu nog altijd geen events organiseren, net zoals zijn collega’s die over een ruime zaal beschikken. Het openluchtevent met talrijke artiesten van zaterdag 1 mei is dan ook geannuleerd net zoals andere optredens met artiesten. Toch zit David niet stil, want op maandag 3 mei brengt hij nieuw werk uit van Michael Angelo uit Harelbeke en één week later brengt Crystal Lynn uit Oudenaarde haar nieuwe single uit. En er is meer, want eens David op volle toeren events mag beginnen organiseren wil hij van zaal Mandeldaele in Izegem/Emelgem de West-Vlaamse Kaasboerin maken. De Kaasboerin in Mol-Postel is al tientallen jaren dé plaats bij uitstek waar artiesten optreden, maar dat is – volgens David – wel een beetje ver wanneer West-Vlaamse fans daar naartoe moeten trekken.

“Van zodra het terug mag van ‘The Muppet Show’ in Brussel werk ik met autobussen. Ik begin met één dag op maandag en hoop ook de dinsdag dat te kunnen doen. Op woensdag en donderdag zijn we gesloten. In ’t weekend breng ik dan veel hoogwaardige shows”, vertelt David, die ondanks corona toch niet stil zit. Zaal Mandeldaele in Izegem/Emelgem onderging een grondige metamorfose. Ook het café en de keuken werden onder handen genomen. “Muziek, muziek en nog eens muziek. Dat staat centraal van zodra we weer mogen openen”, bekent David. “Tegen dat we terug mogen de deuren openen, stel ik enkele nieuwe releases voor. Op maandag 3 mei komt de nieuwe single van Michael Angelo – de vader van Angelo Martinez – uit Harelbeke uit. Met zijn single ‘Heel dicht bij jou’ mikken we op een hoger niveau. Op maandag 10 mei brengt Crystal Lynn uit Oudenaarde de single ‘Voor altijd en voor één dag’ uit. In mei brengt eveneens Peter Cody uit Moorslede een nieuwe single uit. Ook Dirk Duval lanceert nieuw werk en op 2 oktober stellen we zijn nieuw album voor.”

Of David in mei of juni al shows mag geven, weet hij nu nog niet. Maar na de zomervakantie staan al volgende shows vast : op 5 september is er een dinnershow met Luc Van Meeuwen, Yvan Verelli en Christof Chapsis. Op zondag 17 oktober is er een concert van Jo Vally, met in het voorprogramma Angelo Martinez. Afspraak in zaal Mandeldaele op het Emelgemseplein in Izegem/Emelgem. Per show worden er telkens vijftien plaatsen voorbehouden voor personen die al vorig jaar hadden betaald voor een show in de Middenstand in Ingelmunster. (PADI)

Info : 0471/777.627 of info@happyfeniks.com

David Galle bij de banners van enkele van zijn artiesten.© PADI/Daniël
David Galle bij de banners van enkele van zijn artiesten.© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.