QUIZ – Test je kennis en win een VIP-arrangement voor het WK-dorp in Oostende

© DIRK WAEM BELGA

Vanaf woensdag 23 november (België-Canada) tot de Belgen het WK verlaten (op 18 december dus, de dag van de finale) brengt de Oostendse ACEG Wellington Hippodroom in samenwerking met De Krant van West-Vlaanderen elke WK-match van de Belgen op een reuzegroot scherm. En jij kan dit als VIP beleven! Quiz mee!

Met tweeduizend West-Vlaamse m/v/x supporteren voor België, hoe geestig wordt dat niet? Bij iedere match worden er drie topgasten uitgenodigd – denk aan ex-Rode Duivels als Jan Ceulemans, Red Flame Tessa Wullaert en BV’s als Kamagurka – en met muzikale acts als Pat Krimson, Ilsen & Verhulst…

Wij schenken alvast voor elke groepswedstrijd 25 duotickets weg. Daarnaast delen we per match een pakket van elf tickets uit met toegang tot de vipruimte op de Mezzanine, drankkaart van 150 euro inbegrepen. Zo kan je dus met een heel vriendenelftal naar Oostende om het WK vanop de eerste rij te volgen.

Maar je kan ook een super-VIP-arrangement winnen: een duoticket voor het exclusieve arrangement ‘Willem Hiele’ in de ACEG Wellington Hippodroom: culinaire hoogstandjes van de sterrenchef zelf, een topprijs ter waarde van 680 euro!

Wat moet je daarvoor doen? Beantwoord de elf vragen van onze Rode Duivels Quiz die je hieronder vindt. (tv/foto’s belga/archief KW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.