Deceuninck-Quick Step heeft meerdere ijzers in het vuur voor Brabantse Pijl, ook Yves Lampaert

Deceuninck-Quick Step rekent ook op Yves Lampaert voor de 61ste Brabantse Pijl nu woensdag 14 april.© VDB
Deceuninck-Quick Step rekent ook op Yves Lampaert voor de 61ste Brabantse Pijl nu woensdag 14 april.© VDB
Bron: Belga

Deceuninck-Quick Step verschijnt woensdag 14 april met een sterk blok aan de start van de 61ste Brabantse Pijl (1.Pro). “We kunnen verschillende kaarten uitspelen”, zo klinkt het maandag in een persbericht. Wereldkampioen en titelverdediger Julian Alaphilippe is er niet bij. De Ingelmunsterse Yves Lampaert wel.

Naast de Deen Mikkel Honoré, vorige week nog winnaar van een rit in de Ronde van het Baskenland, rekent de Belgische WorldTourformatie op Yves Lampaert, de Italiaan Mattia Cattaneo en de Fransen Rémi Cavagna en Florian Sénéchal. De Amerikaan Ian Garrison en Pieter Serry, in 2012 derde in de Brabantse Pijl, vervolledigen de selectie.

“Willen goed resultaat behalen”

“De Brabantse Pijl is de soort koers waarin we van bij de start geconcentreerd moeten zijn, want de wedstrijd kan heel snel openbreken”, verklaart sportdirecteur Klaas Lodewyck. “We verwachten meteen een hoog tempo en veel aanvallen, zeker op het lokale circuit dat een stuk lastiger is gemaakt.”

“We kunnen verschillende kaarten uitspelen en we verbergen niet dat we een goed resultaat willen behalen. We staan dan ook met vertrouwen aan de start.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten