Koersduvels gaan naar Parijs voor Marvin Odent

We zien vooraan Marvin Odent met koersduvels Ignace Dumortier en An Degroote en Annelies Defever, echtgenote van Marvin. © EG
Redactie KW

Marvin Odent strijdt binnenkort om een medaille op de Paralympische Spelen in Parijs. Op woensdag 4, donderdag 5 en zaterdag 7 september staat hij aan de start van verschillende spannende wedstrijden. De Koersduvels trekken naar de Franse hoofdstad om hun dorpsgenoot aan te moedigen.

“We leggen twee autobussen in om Marvin Odent tijdens de wegwedstrijd aan te moedigen”, zegt Ignace Dumortier, voorzitter van de Hollebeekse Koersduvels. “Wie nog mee wil, moet zich haasten want beide autocars zijn praktisch volzet. Het blijft alleszins een geweldige kans om Marvin te steunen tijdens de Paralympische Spelen in Parijs. Het wedstrijdschema van Marvin ziet er als volgt uit: op woensdag 4 september neemt hij deel aan de tijdrit (klasse MH3, 2 rondes van 14,2 kilometer) met verwachte starttijd rond 15.30 uur. Donderdag volgt de wegrit met 5 rondes van 14,2 kilometer met start om 16.10 uur en op zaterdag 7 september staat Marvin aan de start van de Mixed Relay (MH3, 3×3 rondes) met verwachte starttijd rond 15 uur.”

Vanuit Hollebeke reizen de supportersbussen op donderdag naar Clichy-sous-Bois, de start en aankomstplaats van de wegwedstrijd. “We vertrekken op donderdag om 10 uur vanuit Hollebeke”, vervolgt Ignace. “We voorzien een tussenstop rond de middag voor een korte pauze. De aankomst is voorzien in Clichy-sous-Bois ruim op tijd om een mooie plaats te veroveren voor de wedstrijd die om 16.10 uur begint. De terugreis is ’s avonds voorzien. Rond 20 uur vertrekken we weer richting Hollebeke, met verwachte aankomst rond middernacht. Voor slechts 35 euro per persoon reis je mee heen en terug.” (EG)

Wie interesse heeft om mee te reizen, kan Ignace Dumortier bij voorkeur contacteren via mail op ignace.dumortier@linadesign .be. Na 19 uur is hij telefonisch bereikbaar op 0490 11 01 23.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier