De bellewinst verleden week bij de leider bezorgde het team duidelijk een brok zelfvertrouwen in meer al werd dat de eerste set niet echt bevestigd want Lendelede verloor die met 18-25. De thuisploeg herpakte zich wel de tweede set waarin de bordjes met 25-22 gelijk gehangen werden.

In set drie kon een enthousiaste thuisploeg bevestigen en met 25-20 verdubbelen. De volle puntenwinst zat er voor Lendelede de vierde beurt evenwel niet in want de bezoeksters dwongen met 20-25 die beslissende set af. Daarin bleef de thuisploeg aanklampen maar moest uiteindelijk de dagzege met 12-15 aan Antwerpen laten.

Woensdag treedt Lendelede weer aan in eigen huis met As als opponent. Daarin kan Lendelede zich meteen veilig spelen en mits winst een beslissende voorsprong voor het directe behoud op het bord krijgen.

(RB)

De bellewinst verleden week bij de leider bezorgde het team duidelijk een brok zelfvertrouwen in meer al werd dat de eerste set niet echt bevestigd want Lendelede verloor die met 18-25. De thuisploeg herpakte zich wel de tweede set waarin de bordjes met 25-22 gelijk gehangen werden. In set drie kon een enthousiaste thuisploeg bevestigen en met 25-20 verdubbelen. De volle puntenwinst zat er voor Lendelede de vierde beurt evenwel niet in want de bezoeksters dwongen met 20-25 die beslissende set af. Daarin bleef de thuisploeg aanklampen maar moest uiteindelijk de dagzege met 12-15 aan Antwerpen laten.Woensdag treedt Lendelede weer aan in eigen huis met As als opponent. Daarin kan Lendelede zich meteen veilig spelen en mits winst een beslissende voorsprong voor het directe behoud op het bord krijgen.(RB)