Winkel Sport verliest op Tessenderlo

Antonio Munoz Herrera © VDB

Winkel Sport heeft nog steeds geen overwinning kunnen pakken. Het verloor met 1-2 tegen Tessenderlo.

Op Tessenderlo, die vorige seizoen net als de rood-zwarten kampioen speelde in tweede amateur, begonnen de jongens van trainer Danny Lavens nochtans hoopgevend. Winkel was heer en meester, kwam iets voorbij het kwartier op voorsprong via wie anders dan Munoz. Diezelfde Munoz en Lutun lieten daarna wenkende kansen liggen om de score te verdubbelen. Tien minuten voor de rust, op een afgeweken vrijschop, geraakte Tessendro gevleid aan de gelijkmaker.

Winkel kreeg een mentale knik, moest na de rust pompen om niet te verzuipen. Halfweg de tweede periode scoorde de thuisploeg zijn tweede van de avond. Toen even later thuisspeler Kerckhofs zijn tweede geel pakte, kwam Winkel opnieuw beter in de match. Scoren zat er echter niet meer in. Komende zondag hoopt Winkel thuis tegen Patro Eisden zijn eerste zege te behalen.