Het had wat meer voeten in de aarde dan tweede en derde amateurklasse, maar Winkel Sport kent ondertussen het speelschema voor het nieuwe seizoen. Winkel debuteert in eerste amateurklasse en mag op de eerste speeldag - op zaterdag 31 augustus - meteen naar AFC Tubeke, dat vorig seizoen nog eerste klasse B uitkwam. Winkel haalde net bij Tubeke met Lars De Jonghe een doelman weg.

Op de tweede speeldag speelt Winkel voor het eerst thuis in eerste amateurklasse en op de nieuwe kunstgrasmat is dan met Olympic Charleroi een andere traditieploeg te gast. Op de derde speeldag staat een trip naar Tessenderlo op het programma. Daar wordt Thes Sport, vorig jaar nog regulier kampioen in de eerste amateurklasse, partij gegeven.

Het bezoek van RWDM op zondag 20 oktober wordt misschien de eerste echte test voor de veiligheidsdiensten. Dit jaar opnieuw geen West-Vlaamse derby's in eerste amateurklasse. De wedstrijd tegen SK Deinze benadert het meest een streektreffen. Op zondag 3 november komt SK Deinze, met Lendeledenaar Jannes Vansteenkiste, op bezoek.

De volledige kalender van Winkel Sport vind je hier.

Het had wat meer voeten in de aarde dan tweede en derde amateurklasse, maar Winkel Sport kent ondertussen het speelschema voor het nieuwe seizoen. Winkel debuteert in eerste amateurklasse en mag op de eerste speeldag - op zaterdag 31 augustus - meteen naar AFC Tubeke, dat vorig seizoen nog eerste klasse B uitkwam. Winkel haalde net bij Tubeke met Lars De Jonghe een doelman weg. Op de tweede speeldag speelt Winkel voor het eerst thuis in eerste amateurklasse en op de nieuwe kunstgrasmat is dan met Olympic Charleroi een andere traditieploeg te gast. Op de derde speeldag staat een trip naar Tessenderlo op het programma. Daar wordt Thes Sport, vorig jaar nog regulier kampioen in de eerste amateurklasse, partij gegeven. Het bezoek van RWDM op zondag 20 oktober wordt misschien de eerste echte test voor de veiligheidsdiensten. Dit jaar opnieuw geen West-Vlaamse derby's in eerste amateurklasse. De wedstrijd tegen SK Deinze benadert het meest een streektreffen. Op zondag 3 november komt SK Deinze, met Lendeledenaar Jannes Vansteenkiste, op bezoek. De volledige kalender van Winkel Sport vind je hier.