Winkel Sport kent eindelijk de speelkalender in eerste amateurklasse

Winkel Sport speelde vorig seizoen kampioen in tweede amateurklasse. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport kent meteen een zware start in eerste amateurklasse. In de eerste match van het seizoen mag het meteen naar AFC Tubeke dat vorig jaar nog in eerste klasse B aantrad. Winkel is de enige West-Vlaamse club in eerste amateur.

Het had wat meer voeten in de aarde dan tweede en derde amateurklasse, maar Winkel Sport kent ondertussen het speelschema voor het nieuwe seizoen. Winkel debuteert in eerste amateurklasse en mag op de eerste speeldag – op zaterdag 31 augustus – meteen naar AFC Tubeke, dat vorig seizoen nog eerste klasse B uitkwam. Winkel haalde net bij Tubeke met Lars De Jonghe een doelman weg.

Op de tweede speeldag speelt Winkel voor het eerst thuis in eerste amateurklasse en op de nieuwe kunstgrasmat is dan met Olympic Charleroi een andere traditieploeg te gast. Op de derde speeldag staat een trip naar Tessenderlo op het programma. Daar wordt Thes Sport, vorig jaar nog regulier kampioen in de eerste amateurklasse, partij gegeven.

Het bezoek van RWDM op zondag 20 oktober wordt misschien de eerste echte test voor de veiligheidsdiensten. Dit jaar opnieuw geen West-Vlaamse derby’s in eerste amateurklasse. De wedstrijd tegen SK Deinze benadert het meest een streektreffen. Op zondag 3 november komt SK Deinze, met Lendeledenaar Jannes Vansteenkiste, op bezoek.

De volledige kalender van Winkel Sport vind je hier.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten