Tessa Wullaert weet waar haar toekomst ligt: “Wachten tot het online mag”

Tessa Wullaert heeft haar laatste wedstrijd gespeeld voor Fortuna Sittard. “Nu is het afgesloten voor mij.” © Belga

Tessa Wullaert nam onlangs afscheid van Fortuna Sittard met een verloren bekerfinale. Uiteindelijk bleek Ajax met 1-3 te sterk voor de nummer vier uit de Eredivisie.

“Die Beker wil je altijd winnen als je in de finale staat, maar er was toch een niveauverschil met Ajax”, gaf Wullaert dinsdag toe tijdens een persmoment van de Red Flames. “Fortuna stond echter al twee jaar na de oprichting in de finale en dat is mooi. Ajax was gewoon de betere ploeg. Ik ben blij dat ik topschutter ben kunnen worden. Fortuna is nu afgesloten voor mij.”

Beslist

Na twee jaar komt er zo een einde aan het verblijf van Wullaert in Sittard. De vraag is nu waar haar toekomst ligt. “Ik had het graag nu al bekendgemaakt. Het ligt op tafel, maar we moeten nog even wachten. Ik wilde sowieso eerst de periode met Fortuna afsluiten en misschien is het ook goed om nu eerst nog die twee interlands te hebben en om er daarna even aandacht aan te besteden, vooraleer we op vakantie gaan. Ik heb gezegd dat ik naar een land wil waar het mooi weer is. Of dat Italië kan zijn? Er zijn een paar opties en Italië zit daar zeker tussen. Er zijn al onderhandelingen geweest en ik heb de knoop doorgehakt. Voor mij is het ook klaar en nu is het gewoon wachten tot het online mag.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier