SK Snaaskerke verslaat SC Lombardsijde onder grote belangstelling

De ploeg van SK Snaaskerke met trainer Wim Crabeels, Jochen Hollebeke, Lander Van Bever, Joren Durand, Jari Durand, Brian Cordier, Jarne Vandenbrande, Jasper David, Lissay Verbeke, Dylan Bellaert, Adriaan Vanslambrouck, Wout Belpaeme. Na de rust vielen in: Xander Persoone, Niels Vanbierrvliet, Dane Pauwaert en Tiebe Van Ruysseveldt. © FRO
Redactie KW

In een druk bijgewoonde oefenwedstrijd nam SK Snaaskerke vlot de maat van SC Lombardsijde. Groen-zwart haalde het met een duidelijke 3-0.

De bezoekers uit Lombardsijde (3A) gingen gretig van start maar de beste kansen waren meteen voor de groenzwarte thuisploeg (2A). Spits Verbeke schoot eerst een mooie kans voorlangs en zag even later zijn tweede doelpoging gestopt door de bezoekende keeper, Jeffrey Demeyere. Op het kwartier werd de andere SKS-spits Jasper David, in het straatje gestuurd door Jarne Vandenbrande en hij schoot raak, 1-0.

De thuisploeg nam de bovenhand en na een solo door de bezoekende verdediging kon Lissay Verbeke voor de tweede lokale treffer zorgen, 2-0 na 25 minuten. De felle regen inspireerde beide ploegen voor de rust niet tot meer doelpunten.

Na de rust, en meerdere vervangingen, domineerde de thuisploeg, met gemiste kansen voor Vanbiervliet en Pauwaert. Een kwartier voor tijd knalde Jarne Vandenbrande de derde treffer tegen de touwen. Lombardsijde verdiende een tegentreffer maar SK-keeper Jochen Hollebeke liet zich niet verrassen.

Planning

SK Snaaskerke speelt nog oefenmatchen, zaterdag tegen Beernem B, maandag tegen de beloften van Torhout, ook tegen SK Wenduine en SK Nieuwkapelle. Het tweede weekend van september wacht de start van de moeilijke competitie in 2A met veel nieuwkomers.

Trainer Vincent Mylle van SC Lombardsijde weet dat er nog veel werk aan de winkel is, maar hij is ervan overtuigd dat het goed komt als de kern volledig zal zijn. (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.