De 28-jarige Aoulad was nog maar een seizoen actief op Schiervelde. Roeselare plukte de Marokkaanse Belg weg bij Wydad in Marokko. Eerder verdedigde de creatieve middenvelder de kleuren van Union en Westerlo. Als belofte van RSC Anderlecht werd de Brusselaar ook nog uitgeleend aan Charleroi, Waasland-Beveren en STVV. Bij Roeselare werkte Aoulad 22 wedstrijden af en wist hij vijf maal te scoren.

Valpoort genoot zijn opleiding bij Ajax en Heerenveen, en maakte bij die laatste club ook zijn profdebuut. In het seizoen 2013 werd hij een half seizoen uitgeleend aan PEC Zwolle. Daarna kwam de vleugelaanvaller uit voor het Hongaarse Ferencvaros TC, het Nederlandse RKC Waalwijk, het Israëlische Beitar Jeruzalem, het Nederlandse Almere City en ten slotte Busan IPark. Bij de Zuid-Koreanen, waar hij slechts een keer scoorde in tien wedstrijden, werd hij in januari weggeplukt door Roeselare. De 27-jarige Amsterdammer scoorde twee doelpunten in veertien duels.

(BELGA)

De 28-jarige Aoulad was nog maar een seizoen actief op Schiervelde. Roeselare plukte de Marokkaanse Belg weg bij Wydad in Marokko. Eerder verdedigde de creatieve middenvelder de kleuren van Union en Westerlo. Als belofte van RSC Anderlecht werd de Brusselaar ook nog uitgeleend aan Charleroi, Waasland-Beveren en STVV. Bij Roeselare werkte Aoulad 22 wedstrijden af en wist hij vijf maal te scoren.Valpoort genoot zijn opleiding bij Ajax en Heerenveen, en maakte bij die laatste club ook zijn profdebuut. In het seizoen 2013 werd hij een half seizoen uitgeleend aan PEC Zwolle. Daarna kwam de vleugelaanvaller uit voor het Hongaarse Ferencvaros TC, het Nederlandse RKC Waalwijk, het Israëlische Beitar Jeruzalem, het Nederlandse Almere City en ten slotte Busan IPark. Bij de Zuid-Koreanen, waar hij slechts een keer scoorde in tien wedstrijden, werd hij in januari weggeplukt door Roeselare. De 27-jarige Amsterdammer scoorde twee doelpunten in veertien duels.(BELGA)