Robbe Bakelandt keert (vervroegd) terug van Winkel Sport naar KSV Roeselare

Een beeld van 17 augustus dit jaar. Robbe Bakelandt rukt namen KSV Roeselare op langs Lukas Van Eeno (ex-KSVR). Hij keert nu van Winkel terug naar zijn moederclub. © belga
Wouter Vander Stricht

De uitleenbeurt van Robbe Bakelandt (18) aan Winkel Sport is voor de speler – die onder contract staat bij KSV Roeselare – en voor beide clubs geen onverdeeld succes geworden. In onderling overleg werd besloten dat de Hoogledenaar weer bij KSV Roeselare aan de slag gaat.

Onderschat het niveau in eerste amateurklasse niet. En zeker ook niet het bikkelen op het veld bij een ploeg als Winkel Sport dat onderin weg moet zien te geraken. Robbe Bakelandt, die eerder dit seizoen bij KSV Roeselare in eerste klasse B wel aan de aftrap stond, slaagde er bij Winkel Sport niet in om de technische staf te overtuigen. Hij zat wel enkele keren bij de selectie, maar maakte geen enkele speelminuut. Winkel Sport en KSV Roeselare kwamen overeen de huurovereenkomst te annuleren.

Ook Emile Samyn (nu nog geblesseerd bij Lierse Kempenzonen, eerste amateurklasse) en Arthur Devos (Mandel United, tweede amateurklasse) werden door KSV Roeselare uitgeleend. Samyn met ploeggenoot Kargbo, maar de Bosmolenaar is dus nog out tot Nieuwjaar na een schouderoperatie. Arthur Devos, ook uit Hooglede, heeft bij Mandel al zijn stek in de 15 afgedwongen en maakte wel al speelminuten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.