Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne

Redactie KW

Supportersclub Blauw Zwart Veurne ontving alle leden op het jaarlijkse eetfestijn. Ongeveer 80 Club Brugge-supporters konden smullen van heel wat lekkers op de barbecue. Hun eregast Raoul ‘Lotte’ Lambert, een icoon binnen de blauw-zwarte familie, stond centraal bij het feestgedruis.

Voorzitter Pascal Sticker en zijn bestuursleden Dominiek Latré, Bram Dutoit en Dave Maesen waren dan ook supertrots om ‘Lotte’ en Rita in de bloemetjes te zetten. De beste Club-speler ooit vond het helemaal niet erg om met alle aanwezigen op de foto te gaan en om anekdotes uit het verleden op de halen. En hij durfde zelfs te voorspellen dat Club volgend jaar opnieuw kampioen wordt, wat uiteraard op heel wat meeval kon rekenen!

De afsluitende tombola, waarbij het winnende nummer een shirt van Club Brugge kon binnenrijven, werd uitgeloot door ‘Lotte’ himself. Uit de 1.000 nummers lootte hij zijn eigen shirtnummer bij Club: het iconische nummer 9! En dit tot tevredenheid van winnaar Patrick Valcke, Club-supporter van het eerste uur!

(JT/foto JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier