Jasper Beyens is de derde speler die tot een nieuwe overeenkomst kwam. Centrale verdediger Efram Vansuyspeene en topschutter Michiel Clyncke gingen hem voor. Beyens is een aanvallende middenvelder die vorig seizoen met OMS Ingelmunster kampioen speelde. De eerste wedstrijden van dit seizoen kon hij zich niet meteen in de basiself spelen, maar ondertussen is dat wel meer dan aardig gelukt.

Ruben Pyck is voorlopig de enige nieuwkomer bij KFC Mandel United. Hij komt over van RC Harelbeke, daarvoor speelde hij bij KFC Izegem, SK Deinze, KM Torhout en KSV Bredene, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg.

De trainersstaf met T1 Lieven Gevaert, T2 Kurt Berton en doelmannentrainer Kurt Vandoorne kwam ook al tot een nieuwe overeenkomst.

Jasper Beyens is de derde speler die tot een nieuwe overeenkomst kwam. Centrale verdediger Efram Vansuyspeene en topschutter Michiel Clyncke gingen hem voor. Beyens is een aanvallende middenvelder die vorig seizoen met OMS Ingelmunster kampioen speelde. De eerste wedstrijden van dit seizoen kon hij zich niet meteen in de basiself spelen, maar ondertussen is dat wel meer dan aardig gelukt.Ruben Pyck is voorlopig de enige nieuwkomer bij KFC Mandel United. Hij komt over van RC Harelbeke, daarvoor speelde hij bij KFC Izegem, SK Deinze, KM Torhout en KSV Bredene, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg.De trainersstaf met T1 Lieven Gevaert, T2 Kurt Berton en doelmannentrainer Kurt Vandoorne kwam ook al tot een nieuwe overeenkomst.