Na Jonckheere nu ook Siani als trainer bij KVO-jeugd

Na Michiel Jonckheere (links) is nu ook Sébastien Siani (rechts) aangesteld als trainer bij KVO-jeugd. © KVO
Redactie KW

KV Oostende strikt na Michiel Jonckheere (32) nu ook ex-speler Sébastien Siani (35) als trainer van de U18. Samen speelde ze 385 matchen voor KVO. Siani wordt ook assistent bij de U21.

Opmerkelijk inkomend ‘transfernieuws’ uit de KVO Noordzee Interieur Se’Academy. Eerder raakte al bekend dat Michiel Jonckheere trainer wordt van de U18. “En we kunnen nu ook melden dat hij daar zal worden bijgestaan door niemand minder dan Sebastien Siani. Michiel (200 matchen) en Seba (185 matchen) speelden jarenlang samen op het Oostendse middenveld en verzamelden opgeteld maar liefst 385 wedstrijden in het eerste elftal”, klinkt het bij de kustploeg.

Nu zijn ze dus herenigd als beginnend trainersduo bij de U18. Op vrijdag zal Siani bovendien ook assisteren bij de U21 van Kurt Bataille. “Het zijn twee intelligente kerels met voetbalinzicht en leiderscapaciteiten, die onze club van binnen en van buiten kennen”, laat academiedirecteur Rik Coucke optekenen. “Als gewezen profvoetballers brengen ze pakken ervaring met zich mee. Onze jongeren kunnen er maar wel bij varen.” (TVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier