Joe Verkest houdt het voor bekeken als assistent-trainer. Dat betekent dat hij net geen tien jaar samenwerking met T1 Danny Lavens er op heeft zitten. Na twee seizoenen bij KVC Wingene is het duo bezig aan het achtste seizoen bij Winkel Sport. Vorig jaar werd kampioen gespeeld in tweede amateurklasse, in de eerste amateurklasse staat het halfweg laatste.

Joe Verkest maakt promotie op zijn werk en dat is niet langer combineerbaar met zijn taken in het voetbal. Winkel Sport moet dus een hiaat in de trainersstaf invullen.

Joe Verkest houdt het voor bekeken als assistent-trainer. Dat betekent dat hij net geen tien jaar samenwerking met T1 Danny Lavens er op heeft zitten. Na twee seizoenen bij KVC Wingene is het duo bezig aan het achtste seizoen bij Winkel Sport. Vorig jaar werd kampioen gespeeld in tweede amateurklasse, in de eerste amateurklasse staat het halfweg laatste. Joe Verkest maakt promotie op zijn werk en dat is niet langer combineerbaar met zijn taken in het voetbal. Winkel Sport moet dus een hiaat in de trainersstaf invullen.